Aktualno

Celovita ponudba na enem mestu

Walter tools

Walter AG je eno vodilnih svetovnih podjetij, ki ponuja rezalna orodja in orodne sisteme za kovinsko-pridelovalno industrijo.

Držala

Ponujamo vam stružna in rezkalna držala turškega proizvajalca AKKO. Akko pokriva celoten spekter kompatibilnih držal različnih proizvajalcev rezilnih orodij.

Za prenos AKKO prodajnega kataloga se je potrebno strinjati z našimi “Pogoji poslovanja“. Ob kliku na gumb “Prenesi” boste na vaš elektronski naslov prejeli povezavo za prenos.

AKKO katalog 2022

PRENESI SI KATALOG

Moj email:

Za prenos SANGEO prodajnega kataloga se je potrebno strinjati z našimi “Pogoji poslovanja“. Ob kliku na gumb “Prenesi” boste na vaš elektronski naslov prejeli povezavo za prenos.

Sangeo katalog 2023

PRENESI SI KATALOG

Moj E-mail:

Rezilno orodje

Sangeo Cutting Tools proizvaja vrsto rezalnih orodij, kot so svedri, čelni rezkarji, rezkalniki, orodja za struženje in druga natančna orodja, zasnovana za različne namene. Če vas zanima njihova ponudba izdelkov nas kontaktirajte in vam pripravimo ponudbo na vaše povpraševanje.

Vpenjalne glave in čeljusti

Ponujamo vam vpenjalne glave in čeljusti turškega proizvajalca OZKAYALI.

Za prenos OZKAYALI prodajnega kataloga se je potrebno strinjati z našimi “Pogoji poslovanja“. Ob kliku na gumb “Prenesi” boste na vaš elektronski naslov prejeli povezavo za prenos.

Ozkayali katalog 2022

PRENESI SI KATALOG

Moj e-mail: