Kontakt

NEJCI d.o.o.

Kidričeva cesta 12, 1270 Litija, Slovenija

T: +386 (0)31-312-202 (Grega)

T: +386 (0)30-686-626 (Anton)

E: info@nejci.com

S: www.nejci.com

ID za DDV: SI98072293

Imate vprašanje?  PREDSTAVITEV PODJETJA

  Smo mlado, ambiciozno, inovativno in dinamično podjetje z jasno opredeljeno strategijo rasti in razvoja.

  Specializirani smo za proizvodnjo kompleksnih produktov in visoko zahtevnih kovinskih izdelkov za potrebe avtomobilske, hidravlične industrije in agrikulturne mehanizacije.

  Uporabljamo sodobno opremo najboljših svetovnih proizvajalcev, s pomočjo katere so nam omogočene celovite rešitve in izvrstno razmerje med kakovostjo in ceno. Smo visoko fleksibilni, nudimo širok spekter produktov in hitro reagiramo na spremembe izdelkov in druge potrebe naših klientov.

  Odlikuje nas kombinacija novodobne tehnologije, najsodobnejših hitrih procesov in prilagodljiva proizvodnja za namensko uporabo. Naša razvojna moč je splet jasnih strategij, razvojnih usmeritev in predanosti našim skupnim vrednotam: fleksibilnosti, partnerstvu in učinkovitosti.

  Naša vizija temelji na tehnološkem razvoju, kakovosti na vseh ravneh in nenehno izboljševanje naših proizvodnih postopkov, katerih cilj je uspešno in dolgoročno sodelovanje z našimi strankami in partnerji.

  Primarna dejavnost podjetja, ob ustanovitvi, je bila proizvodnja kompleksnih produktov in visoko zahtevnih kovinskih izdelkov. Ravno zaradi dolgoletnih izkušenj v proizvodnji smo se odločili razširiti področje delovanja podjetja tudi na področje prodaje rezilnega orodja. Podjetje NEJCI d.o.o. ne ponuja samo prodajo rezilnega orodja, ampak tudi tehnično svetovanje na področju tehnologije obdelave iz lastnih izkušenj.

  KJE NAS NAJDETE